Bjorn Borg Schoenen en andere producten

Overzicht collectie Bjorn Borg Schoenen en andere producten

Er is een breed scala aan Bjorn Borg schoenen beschikbaar. Deze hippe stappers zijn niet alleen comfortabel, maar staan ook garant voor kwaliteit. Hieronder een overzicht van Bjorn Borg schoenen en laarzen die beschikbaar zijn op de markt.

Hotpant Love All Lace Purple

€9.95

Hipster,Boxershort

83% polyamide 17% elasthan
Bestel hier

Hamilton T-Shirt O-neck Black

€27.95

Shirt

95% katoen 5% elasthan
Bestel hier

2-pack V-hals T-shirts Wit

€39.95

Shirt

95% katoen 5% elasthan
Bestel hier

2-pack V-Hals T-shirt Zwart

€39.95

Shirt

95% katoen 5% elasthan
Bestel hier

Laser Pyjama/Lounge Pants Black

€42.50

Nachtmode,Loungewear

100% katoen
Bestel hier

Laser Pyjama/Lounge Pants Titanium

€42.50

Loungewear,Nachtmode

100% katoen
Bestel hier

Flannel Pyjama/Lounge Pants Pixel Check Grape

€42.50

Loungewear,Nachtmode

100% katoen
Bestel hier

Velour Robe Phantom

€109.99

Nachtmode,Loungewear

100% katoen
Bestel hier

Bjorn Borg schoenen bestellen

Op deze pagina vind je Bjorn Borg schoenen voor vrouwen en voor mannen. We hebben geprobeerd een mooie selectie te maken van onze partner Brandos. Mocht er niet bij zitten wat je zoekt, op hun pagina vind je ook nog wat andere ontwerpen. Deze website heeft verder niet te maken met het bekende Zweedse merk, buiten dat we ontzettend fan zijn en dit dus graag promoten! Het kan zijn dat er schoenen op staan die (tijdelijk) niet beschikbaar zijn. Voor het niet op voorraad hebben zijn we niet verantwoordelijk. Kom je een paar tegen waarvan de bestelpagina niet werkt, laat het ons dan weten via “Contact” dan passen we dit zo snel mogelijk aan.

 

Bjorn Borg boxers en Bjorn Borg schoenen zijn onderdeel van het bekende Zweedse merk. Naast deze hoofdproducten heeft het merk ook andere producten in het assortiment. Zo zijn er bijvoorbeeld tassen, zonnebrillen en parfums verkrijgbaar.

 

Als Mr. Cool veroverde Bjorn eind jaren zeventig menig vrouwenhart met zijn looks. Als professioneel tennisser straalde hij veel zelfvertrouwen uit. Tegenstanders konden hem maar moeilijk lezen. Mentaal op hem inspelen was al helemaal niet mogelijk. Ook niet door John McEnroe, zijn eeuwige rivaal. Het merk dat later naar de tennisser is vernoemd probeert de coolheid ook uit te stralen. En dit gebeurt niet geheel met onverdeeld succes! Met name de Bjorn Borg boxers zijn in Nederland een erg groot succes.