Modellen ondergoed

Er zijn verschillende modellen Bjorn Borg ondergoed op de markt. Zo zijn er niet alleen de bekende boxershorts voor mannen met de leuke prints. De laatste jaren zijn er ook andere modellen op de markt verschenen. Ook zat er nog niet zo lang geleden geen ondergoed voor vrouwen in het assortiment. De leukste onderbroeken vind je overzichtelijk online in dit menu!

Ondergoed voor vrouwen

Bjorn Borg ondergoed voor vrouwenTegenwoordig is er ook voor vrouwen genoeg keuze. Naast hipsters en mini shorts zijn er ook hot pants en strings verkrijgbaar en via ons te bestellen tegen scherpe prijzen! Hiervoor hoef je dus niet meer naar de winkel. Je kunt alle onderbroeken die je op deze website ziet online bestellen. Soms zul je ook aanbiedingen tegenkomen. Wie houdt er in Nederland nou niet van een goede sale met korting!

Bjorn Borg boxers voor heren

Bjorn Borg boxers herenOok voor heren zijn er verschillende types onderbroeken van het merk Bjorn Borg. Naast de standaard boxershorts zijn er ook iets kortere modellen. Voor mannen die houden van loszittend ondergoed zijn er ook zogenaamde woven boxers. Hierbij heeft de drager meer comfort zonder dat dit het design tekort doet. Kortom, leuke prints en meer keuze in Bjorn Borg boxers!

In dit menu kun je lezen over de verschillende typen ondergoed van het merk Bjorn Borg. Daarnaast kun je ze uiteraard ook online bestellen!